Over Lonneke Jansma

fullsizeoutput_1f0e

Lonneke Jansma, 1972 – Laren (N-H)
Opleiding: Hoge School voor Kunsten Utrecht (HKU) – autonome vormgeving

Van 1996 t/m 2011  werkt zij als projectmanager en zakelijk leider voor diverse grafisch ontwerp- en reclamebureau’s in Den Haag en Amsterdam. Waaronder een toonaangevend ontwerpbureau in het centrum van Den Haag, waar zij samen met vier grafisch ontwerpers mede-oprichter en eigenaar van was.

Tijdens een intermezzo van 4 jaar werkte zij voor een vastgoedorganisatie, gespecialiseerd in het beheer van bijzonder vastgoed. In deze periode was zij o.a. verantwoordelijk voor het tijdelijk beheer van het Six Huis in Amsterdam, het Sancta Maria kloostercomplex in Noordwijkerhout en Buitenhuis Trompenburg in ‘s Graveland waar zij ook historische rondleidingen gaf.

De optelsom van regelen, organiseren, samenwerken met mensen van allerlei/creatieve aard, beheren en managen van tal van zakelijke (internationale) projecten en haar wens om los van de zakelijke wereld, mensen in hun thuis situatie écht en in betrokkenheid te helpen, brachten haar in 2012 naar het opzetten van Gerust Geregeld, Verhuisservice voor senioren.

Lonneke Jansma (1972) is getrouwd en woont in Baarn.