Lonneke Jansma

IMG_0486

Lonneke Jansma (1972)

Opleiding: Hoge School voor Kunsten Utrecht (HKU) – autonome vormgeving

Van 1996 t/m 2011  werkte ik als projectmanager en zakelijk leider voor diverse grafisch ontwerp- en reclamebureau’s. Waaronder een ontwerpbureau in het centrum van Den Haag, waar ik samen met vier grafisch ontwerpers mede-oprichter en eigenaar van was.

De optelsom van regelen, organiseren, samenwerken met mensen van allerlei/creatieve aard, beheren en managen van tal van zakelijke (internationale) projecten en mijn wens om los van de zakelijke wereld, mensen in hun thuis situatie écht en in betrokkenheid te helpen, leidden mij naar het ontwikkelen van een verhuisservice voor senioren.

 

Gerust Geregeld
is begin 2012 opgericht en heeft sindsdien vele senioren en mensen met een beperking kunnen helpen bij het ‘downsizen’ van een groot naar een kleiner huis en het regelen van hun verhuizing.

Gerust Geregeld is er voor mensen die niet volledig terug kunnen vallen op hulp van familie, om welke reden dan ook en die goed voorbereid een dergelijke grote verandering willen doormaken.
Cliënten zeiden letterlijk “toen ik wist dat jij echt álles regelde, kon ik weer slapen”. Een prachtige bevestiging van de noodzaak van deze dienst.

In veel families zijn kinderen, neven en nichten heel betrokken bij ouderen en willen zij graag helpen maar met drukke banen en gezinnen of als de afstanden te groot zijn is dit niet altijd mogelijk.
Gerust Geregeld werkt altijd samen met de familie, waar dat kan of nodig is.

Is er geen familie dan kan Gerust Geregeld de hele verhuizing regelen, van A tot Z. Zelfs als de persoon die moet verhuizen bijvoorbeeld in het ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft.

Daarnaast biedt Gerust Geregeld, op kleine en exclusieve schaal, persoonlijke assistentie en mantelzorgondersteuning door warme, ervaren senioren begeleiders als blijkt dat er ook na de verhuizing nog persoonlijke aandacht en ondersteuning nodig is.

 

Klik hier om te lezen wat het beroep van een verhuismanager inhoudt.
Klik hier voor referenties van cliënten van afgelopen jaren.