Over

Lonneke Jansma

 

Ik wil graag mensen (van alle leeftijden) ondersteunen met praktische hulp en advies in tijden van verandering en veelvragendheid. De diensten van Gerust Geregeld zijn volledig afgestemd op de cliënt,  waarbij aandacht, integriteit en discretie het hart vormen van mijn werkwijze.

Nadat ik jarenlang bij grafisch ontwerp- en reclamebureau’s werkte als project-accountmanager en daarbij ook een eigen ontwerpbureau runde in Den Haag, wilde ik mijn ervaring en inzet geven aan ouderen en mensen die ondersteuning kunnen gebruiken in hun thuis-situatie. 

Ik weet wat er komt kijken bij een verhuizing, qua organisatorische werkzaamheden maar ook wat betreft de mentale belasting, het gevoel van overladenheid, emoties, herinneringen, de relatie met kinderen of familieleden, dementie of de vele vragen van wat en hoe allemaal te regelen. In die soms woelige situatie zorg ik voor overzicht en rust en ondertussen neem ik een heleboel werk uit handen. Mede door mijn netwerk van uitstekende dienstverleners kan ik mensen op veel gebieden een helpende hand aanreiken.

Lonneke Jansma (1972)

 

 

“Lonneke levert precies wat ze belooft – plus een hele hoop meer. Zij heeft een nieuwe dienst ontwikkeld die naadloos past op de vraag van klanten, en die nauw aansluit bij de diensten van anderen. Daardoor wordt het hele verhuisproces op rolletjes gezet. Verhuizen, zeker je ouders verhuizen, is geen routineklus. Schakel Gerust Geregeld in, en opeens hoef je je alleen nog maar bezig te houden met wat echt persoonlijke beslissingen zijn.” 

– Doorle Offerhaus, Utrecht, 2015

 

• Radio interview RTV Baarn, 09-11-2014 >>Klik op deze link voor het geluidsfragment