Over Gerust Geregeld

Gerust Geregeld is begin 2012 opgericht en heeft sindsdien vele senioren en mensen met een beperking kunnen helpen bij het ‘downsizen’ van een groot naar een kleiner huis en het regelen van hun verhuizing.

In veel families zijn kinderen, neven en nichten heel betrokken bij ouderen en willen zij graag helpen maar met drukke banen en gezinnen of als de afstanden te groot zijn is dit niet altijd mogelijk.
Gerust Geregeld werkt altijd samen met de familie, waar dat kan of nodig is.

Is er geen familie dan kan Gerust Geregeld de hele verhuizing regelen, van A tot Z. Zelfs als de persoon die moet verhuizen bijvoorbeeld in het ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft.

Daarnaast biedt Gerust Geregeld, op kleine en exclusieve schaal, persoonlijke assistentie en mantelzorgondersteuning door ervaren senioren begeleiders, als blijkt dat er ook na de verhuizing nog persoonlijke aandacht en ondersteuning nodig is.

 

Dementie en verhuizen
Wij hebben veel ervaring met het assisteren van mensen met dementie. Dit geldt niet alleen voor de omgang met mensen met een verminderd korte termijn geheugen, al dan niet tijdelijke verwarring of beperkingen, maar ook voor de wijze van inrichten van het huis en het waarborgen van de eigen sfeer en veiligheid.

Daarbij hebben we een eigen werkmethode ontwikkeld waardoor we mensen met wat verder gevorderde dementie toch zoveel mogelijk kunnen betrekken bij hun eigen verhuizing zonder hen over alles vragen te hoeven stellen omdat dit zeer belastend en vermoeiend kan zijn. Mede door onze ervaring met het inrichten van huizen en appartementen in verzorgingshuizen is het mogelijk hen alleen voor de meest persoonlijke zaken te raadplegen.
Als dat gewenst is zorgen we voor uitgebreide verslaglegging naar familie.

 

Hoe en voor wie wij werken
Lonneke Jansma werkt rechtstreeks voor particulieren en via doorverwijzers zoals zorgmanagers van verpleeghuizen, casemanagers dementie, huisartsen, gemeenten, thuiszorgorganisaties en mantelzorgers, bewindvoerders, senior bankers en nalatenschapsregisseurs.

Gerust Geregeld heeft een bewezen en betrouwbaar netwerk van verhuizers, klusjesmannen, schilders, stoffeerders en boedelontruimers.

 

Werkgebied
Wij werken met name in de regio Midden – Nederland maar begeleiden ook projecten waarbij er van of naar het werkgebied wordt verhuisd. Schroom vooral niet te bellen als u twijfelt of wij u kunnen helpen, waar een wil is, is een weg en wij helpen u graag.

 

Algemene gegevens
Gerust Geregeld is opgericht op 1 februari 2012 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi, Eem- en Flevoland nr. 54585228

Privacy verklaring
Gerust Geregeld werkt conform de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens, klik op de link hieronder voor onze privacyverklaring.
Privacy verklaring Gerust Geregeld 2018

Lonneke Jansma is in het bezit van een V.O.G. (verklaring omtrent het gedrag).

Klik hier voor referenties van cliënten van de afgelopen jaren.