Referenties

Wat was het gisteren geweldig fijn thuiskomen in een gezellig huis met al m’n dierbare spulletjes al mooi uitgestald in de keuken en een bos bloemen op tafel.
Het blijft confronterend dat ik zelf zoo beperkt ben in m’n energie en kunnen, maar dit was wel een hele mooie start van een nieuwe periode.

Michaela du Pon, Lunteren – 2016

Mijn ouders gingen verhuizen van de woning waar ze al meer dan 40 jaar woonden, naar een seniorenappartement. Er moest heel veel opgeruimd, uitgezocht en geregeld worden. Natuurlijk wilden wij als kinderen helpen. Maar omdat er zoveel geregeld moest worden, hebben mijn ouders Lonneke van Gerust Geregeld ingeschakeld. En wat heeft Lonneke fantastisch werk verricht! Zij behield het overzicht, wist precies wanneer wat gebeuren moest. Ze regelde ook extra dingen voor mijn ouders, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van seniorenbedden. Mijn ouders moesten veel wegdoen en vonden het moeilijk om te beslissen. Lonneke hielp ze daarbij op een heel respectvolle manier. Zo kon de verhuizing plaatsvinden, zonder al te veel stress voor mijn ouders. Ze hielp ons als kinderen ook bij de afwikkeling van zaken rond het oude huis. Gerust Geregeld is echt een aanrader!

Marijke Glas, Soest – 2016

Gerust Geregeld is een uitstekende gids geweest in de chaos van de verhuizing van mijn zus. Trefzeker en doel bewust gaat zij haar gang, en alles staat op een plaats die linkt naar de verlaten woning.

Tineke van Eik, Baarn – 2016

Met mijn leeftijd, 53, ben ik niet een echte senior, maar vanwege mijn kwetsbare gezondheid kon ik ook gebruik maken van Gerust Geregeld.
Door de dienst van Lonneke ben ik volkomen stressloos en onbezorgd  verhuisd. Ik heb geen omkijken gehad naar de verhuizing.  Zij kan werkelijk alles voor je regelen, denkt mee en denkt verder. Het contact was vanaf het begin erg prettig. Ik kan zelf niet lopen en Lonneke deed daarom ook af en toe een boodschap voor mij.
Ik heb dan ook geen hulp van anderen nodig gehad rond de verhuizing.
Ook de nazorg was uitstekend. Het project wordt pas afgerond als alles geregeld is.
Ik ben blij dat ik de weg naar Gerust Geregeld heb gevonden!

Marjolein Bakker, Amsterdam – 2016

Lonneke Jansma heb ik leren kennen als verhuisplanner en -assistent van mijn tante, een markante vrouw met hoge eisen. Lonneke maakt een uitgebreide inventarisatie en planificeert met uitgebreide offertes naar alle partijen, ze communiceert duidelijk en waarschuwt voor te hoge verwachtingen, waardoor het eindresultaat altijd hoogwaardig en zonder verrassingen is. Zij blijft rustig in crisistijd, is betrouwbaar en verdient snel een plaats in de familie door haar bescheidenheid. Haar verhuisservice is een echte aanrader. Haar kwalitatieve netwerk is een enorme hulp in de goed geoliede machine van haar bedrijf. Gerust Geregeld maakt zij waar!

Eric Vente – Arts, Alphen aan den Rijn – 2016

Verhuizen met hersenletsel is nogal een opgave. Omdat ik weinig energie heb en moeite het overzicht te bewaren kon ik wel wat hulp gebruiken. Dus schakelde ik Lonneke van Gerust Geregeld in. Dat heeft me een hoop stress bespaard. Ik hoefde nu alleen met Lonneke te communiceren en zij regelde verder alles. Zij maakte de afspraken met de klusjesmannen en de verhuizers, regelde de oplevering van mijn oude woning en overzag de hele verhuizing. Ik verliet mijn oude woning zonder ook maar één ding ingepakt te hebben en kwam in mijn nieuwe woning waar alles al op zijn plek stond. Wat een luxe!

Roosmarijn, Amsterdam – 2015

Lonneke levert precies wat ze belooft – plus een hele hoop meer. Dankzij haar hulp werd onze last als mantelzorgers enorm verlicht bij de verhuizing van mijn vader naar een appartement. Zij heeft zelf een nieuwe dienst ontwikkeld die naadloos past op de vraag van klanten, en die nauw aansluit bij de diensten van anderen. Daardoor wordt het hele verhuisproces op rolletjes gezet. Verhuizen, zeker je ouders verhuizen, is geen routineklus. Schakel Gerust Geregeld in, en opeens hoef je je alleen nog maar bezig te houden met wat echt persoonlijke beslissingen zijn. Ik zal Lonneke dus zeker aanbevelen aan iedereen die hulp zoekt bij een verhuizing.

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Hoge integriteit, Creatief

Doorle Offerhaus, Utrecht – 2014/2015

Lonneke Jansma is een vakvrouw, die met haar grote kwaliteiten nauwkeurig afstemt op de hulpvragen die wij als familie hadden bij de verhuizing van mijn bejaarde ouders. Haar ondersteuning was een verademing.

Beertje de Boer – Arts, GGZ systeemtherapeut, Utrecht – 2014

Mijn schoonmoeder begint stilaan te wennen in haar nieuwe appartement. Ze heeft al een aantal leuke contacten en vindt haar kamer nog steeds prachtig. Ze voelt zich er heel erg thuis. Dat is zonder meer aan jou te danken. Jij hebt de goede keuzes gemaakt bij de selectie van wat er mee moest en bij de aankleding en inrichting van de kamer. Ik wil jou heel hartelijk bedanken voor je inzicht in de problematiek bij de verhuizing van ouderen, je professionele aanpak en de absoluut prettige samenwerking.

Mw. M. Visser – Van Wauwe, België – 2013

“Our family hired Lonneke to work with our elderly (88) widowed mother in preparing her to move to assisted living. This process took about 4.5 months. During this period, Lonneke first paid weekly visits to our mother to help her decide what to move to the apartment. She won our mother’s trust quickly. Winning trust was an essential component of being a positive intervention in this whole process. Lonneke also dealt with service companies and with the assisted living complex where our mother has now moved. During the last 6 weeks of the process, we hired her for additional hours and we never regretted that. Lonneke provided punctual reports to us every week, often thought ahead of us and was very thoughtful and considerate (yet firm) throughout the entire period. Having a neutral outsider involved in this complex process can be a real added value, as elderly parents aren’t necessarily keen to take advice from their children, no matter how old they are or how good the relationship is. But the neutral, yet compassionate outsider can bring in the much needed balance and this is what Lonneke managed to do. After our mother had moved, she also prepared the house so that it can be put on the market. In short, I highly recommend Lonneke and her company to anyone who faces this situation. We couldn’t have done it without her services.”

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Op tijd, Hoge integriteit.

Elisabeth Kosters, 17 mei 2013

Eind april 2013 verhuisde onze moeder vanuit het huis waar ze ruim 30 jaar daarvoor had gewoond naar haar nieuwe woonomgeving. Aanloop ernaar toe, de verhuizing zelf en de periode van gewenning alsmede het opruimen en schoonmaken van het oude huis verliepen dankzij de onvermoeibare inzet van Lonneke heel voorspoedig. De nieuwe flat ziet er mede dankzij Lonneke’s oog voor detail en grote lijnen uit als het oude huis, hetgeen de ‘landing’ makkelijker maakte. We hadden dit proces zonder de diensten van Lonneke niet zo goed kunnen voltooien. Haar dienstverlening is fantastisch: professioneel en met compassie.
Wij raden families die in deze situatie verkeren de diensten van Gerust Geregeld van harte aan.

Fam. Kosters te Baarn – 2013

Toen ik, vanuit New York, mijn appartement in Utrecht verkocht, heeft Gerust Geregeld de hele verhuizing voor mij geregeld. Lonneke Jansma, van Gerust Geregeld, heeft al mijn spullen geïnventariseerd, ingepakt en laten verhuizen naar een opslag en het appartement leeg en schoon opgeleverd aan de makelaar.  Daardoor kon ik in New York blijven, dit heeft mij veel tijd en zorg bespaard. Lonneke bedankt voor de zeer professionele service!

Mark Watchus, vice president at Rabobank International, New York – 2012

Lonneke is goed georganiseerd en maakt een moeilijke klus overzichtelijk. In een lastige situatie neemt zij veel zorgen weg. Ze weet de weg en kan alle noodzakelijke ondersteuning regelen. Lonneke is een super vakvrouw en is heel betrokken. Een redder in nood, zonder haar had ik niet in een hele korte tijd mijn tante van Den Haag naar Amersfoort verhuisd.

Diana de Beer te Huizen, 8 juli 2012

Lonneke is een echte professional, ze legt de juiste keuzes voor en adviseert adequaat over de te kiezen oplossingen. Ze is betrokken en zet zich volledig in met een “hands-on” aanpak waar dat nodig is. Lastige klussen maakt ze overzichtelijk en je laat met een gerust hart zaken aan haar over. In het kort: Met Lonneke is het werkelijk “Gerust Geregeld.

Hans Maes, projectmanager UWV, 2012

Door omstandigheden had ik te weinig tijd besteed aan mijn administratie, ik had uiteindelijk geen overzicht meer. Lonneke heeft mij geholpen met het op orde brengen van mijn administratie èn ze heeft me geholpen met het opstellen van een CV. Het resultaat was dat ik direct werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en een paar dagen later een nieuwe baan had.

P.R. te  Utrecht, april 2012